Petxina Wines | Entremaliat
21235
page-template-default,page,page-id-21235,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

ENTREMALIAT

Els Entremaliat són vins joves elaborats a la Terra Alta, una zona amb un raïm molt sa i amb molta potència, que hem treballat perquè es portin a la copa bé des del primer moment.

Quan els tasteu notareu que mostren la seva riquesa aromàtica i un pas per boca agradable, però tenen un esperit rebel!

Elaborant aquest vins al celler cooperatiu centenari de la Cooperativa de Gandesa, volem explicar que, si ve la Terra Alta té una matèria prima excel·lent per fer vins de llarga criança (raïm molt sa degut a la permanent ventilació pel “serç”, grau alcohòlic elevat, capacitat de maduració excel·lent…), també té una llarguíssima tradició fent vins joves. La distància entre la Terra Alta i els mercats consumidors de vi la deixava en una situació dolenta alhora d’oferir el seu vi. Així que havien d’oferir vins a preus competitius. Per aconseguir-ho i no arruïnar-se la solució era oferir vins joves. Però que fossin bons. La potència del seu raïm s’havia d’educar i treballar molt bé per fer vins golosos i alhora agradables al tast.

ENTREMALIAT-blanc

ENTREMALIAT BLANC.
Garnatxa blanca, macabeu i muscat. Molt aromàtic. Olors de fruita i flors i un gust refrescant i ample. Ideal per a amanides, entrants amb formatge i sopes fresques.

Descarregar fitxa producte (pdf) – Descarregar fotografia (jpg)

ENTREMALIAT-rosat

ENTREMALIAT ROSAT.
Garnatxa negra i sirà. Molt aromàtic. Olors de fruita i flors i un cos sedós. Ideal per pasta, arròs, coques i pizzes.

Descarregar fitxa producte (pdf) – Descarregar fotografia (jpg)

ENTREMALIAT-negre

ENTREMALIAT NEGRE.
Garnatxa negra, samsó (carinyena), ull de llebre, cabernet sauvignon i sirà. Clars aromes de fruits vermells madurs. El seu gust confirma el nas i el notem vigorós i ample. Es pot consumir molt bé durant els següents 2 anys al seu embotellament. Ideal per combinar amb embotits i carns.

Descarregar fitxa producte (pdf) – Descarregar fotografia (jpg)