Petxina Wines | Garrí
21185
page-template-default,page,page-id-21185,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

GARRÍ

Els vins GARRÍ Novell i GARRÍ Sirà són dues cares de la mateixa moneda. Dues fotos del mateix producte en dos moments diferents. Tan diferents i tan iguals com ho són un bebè i un nen petit.

Són vins elaborats amb sirà al Celler Rosa Maria Torres, a Sarral (a la Conca de Barberà).

Aquesta col·lecció vol explicar què és un vi novell. És l’únic vi de temporada. Només apareix un cop a l’any i és ideal per ser consumit en els següents dos mesos. Quan no se sabia conservar bé el vi (especialment a les masies familiars) el novell era el millor que es podia tenir, ja que encara era fresc i ple de fruits i aromes agradables. Amb el pas dels mesos el vi era cada cop pitjor i quan per fi es feia la verema i tothom esperava amb il·lusió l’arribada del primer vi de la nova anyada: el vi novell!

Però avui en dia hem perdut aquesta referència i s’ha deixat de valorar el vi novell. I gradualment molts celler l’han deixat d’elaborar. Ara ens trobem que el consumidor final no entén què és un vi novell i pensa que li parlen d’un vi jove.

Per això nosaltres hem creat el GARRÍ Novell i el GARRÍ Sirà, un vi jove elaborat amb les mateixa varietat que el novell. Així els nostres clients podran trobar les diferències entre ells. Dos vins fets amb la mateixa matèria prima, però de forma diferent.

GARRI-novell

GARRÍ NOVELL.
Elaborat amb sirà, és el primer vi de la seva anyada i és un vi de temporada. Més jove que els vins joves. Fresc, amb olor de fruita vermella i negra fresca i un gust honest i fresc. Ideal per a tapes, coques de recapte, pasta i carns a la graella.

Descarregar fitxa producte (pdf) – Descarregar fotografia (jpg)

GARRI-sira

GARRÍ SIRÀ.
De sirà com el vi novell, però treballat com un vi jove (no novell). Per comparar i entendre què és un vi novell i què aporta la varietat sirà. Color violeta característic de la varietat. Aromes i gust de fruita del bosc i espècies.

Descarregar fitxa producte (pdf) – Descarregar fotografia (jpg)