Petxina Wines | Objectius
21336
page-template-default,page,page-id-21336,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

OBJECTIUS

A VINS PETXINA volem ajudar al consumidor a conèixer millor els vins. A formar-se un criteri basat no només en el gust i la presentació, sinó també en la comprensió de la procedència del vi. Volem aportar elements perquè els nostres clients entenguin què beuen, perquè és un producte especial i com s’ha arribat a crear.

El nostre objectiu és que no es quedin en la superficialitat del món del vi i l’alimentació, sinó que l’entenguin en profunditat. I explicant-ho no d’una manera tècnica, sinó d’una manera lògica, comprensible per tothom.

El món del vi ens dóna la oportunitat d’explicar el món agrari i rural als consumidors, molt millor que altres productes en què no parem tanta atenció. Nosaltres volem aprofitar-ho per mostrar totes les cares del món agrari i rural, no només en les que queden bé. Per això ens basem en la honestedat i la sinceritat. Creiem que com més coneguem el vi i totes les històries que hi ha al darrera, més el respectarem.