Petxina Wines | Qui som
18859
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18859,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

QUI SOM

Foto-#2

PETXINA EXPORTA, S.L. és una empresa creada el 2004 per comercialitzar productes d’alimentació artesans elaborats a Catalunya.

El 2009 comencem les exportacions i ens especialitzem en el vi. Actualment els nostres principals mercats són el Japó, els Estats Units, Alemanya i la Gran Bretanya.

El 2014 decidim crear els nostres propis vins. D’aquesta manera neix Vins Petxina. Produïm vins que aporten quelcom diferent al panorama actual dels vins catalans. El projecte Garrí es basa en un vi novell i dos vins monovarietals. El projecte Blaus i Blanc són dos vins que representen la costa tarragonina (el vi Blau Cel i el vi Blau Marí) i un vi sense sulfits (el Blanc Vi Natural). Amb el projecte Entremaliat hem creat vins joves de la Terra Alta que recullen la tradició i el saber fer d’una zona fantàstica.