21225
page-template-default,page,page-id-21225,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-9.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_center,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive

VINS DE COSTA
DE TARRAGONA

Els vins Blau Cel i Blau Marí són vins elaborats al costat del Mediterrani.

Són vins joves i ecològics que elaborem amb el Celler 9+, a La Nou de Gaià (al costat de Tarragona)

Les vinyes, petites i envoltades d’altres cultius, estan situades a 5km de la costa. Tenen un clima Mediterrani litoral. La proximitat del mar tempera l’ambient evitant glaçades a l’hivern i calorades extremes a l’estiu.

Els vins Blau reflecteixen aquesta amabilitat. Són vins agradables per a tothom, com la costa tarragonina. Alhora, però, tenen el caràcter de les vinyes velles, persistents i tranquil·les. Com les onades a la costa, sempre presents, sempre acompanyant les millors converses al costat del mar.

BLAUCEL

BLAU CEL.
Vi jove de xarel·lo (localment anomenat cartoixà) i macabeu. És tan elegant i subtil que és un vi que no té por del pas del temps. És un vi fet amb calma. Fresc, amb olor de cítrics i un gust elegant i persistent. Ideal per a peix, marisc i amanides.

Descarregar fitxa producte (pdf) – Descarregar fotografia (jpg)

blau-mari

BLAU MARÍ.
Vi jove de garnatxa i cabernet sauvignon. Barreja de varietats d’origen local i importada, que resumeix perfectament el caràcter i l’estil mediterrani, una terra de mestissatge. Aromes i gust de fruita vermella i records d’herbes aromàtiques. Ideal per a coques, pasta i carn blanca.

Descarregar fitxa producte (pdf) – Descarregar fotografia (jpg)