Petxina Wines | Blau cel, blau marí, blanc vi natural
21225
page-template-default,page,page-id-21225,page-child,parent-pageid-21156,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

VINS PETXINA

BLAU CEL, BLAU MARÍ, BLANC VI NATURAL

Aquest projecte el fem conjuntament amb el petit Celler 9+, de La Nou de Gaià.

VINS MEDITERRANIS, VINS DE COSTA

Les vinyes estan situades a 5 km en línia recta del mar Mediterrani (Torredembarra i Altafulla). A les vinyes de La Nou de Gaià, la marinada bufa a l’estiu des de primera hora fent que el termòmetre no s’enfili més de 31 o 32 graus els dies de màxima calor. Això fa vins més amables i de menor graduació.

VINS ARTESANS, VINS DE GARATGE

Un control molt gran de la vinya que prioritza la qualitat a la quantitat ens aporta una bona matèria prima. Una feina molt artesana al petit celler on tot es fa a mà i s’utilitzen els recursos de sempre. Però amb una àmplia experiència i els coneixements d’avui dia.

VINS ECOLÒGICS

El respecte a la vinya i a la diversitat del seu entorn és bàsic per poder viure del camp en el futur. I la vinya ens retorna aquest tracte més amable amb una fruita més plena d’aromes i matisos, més sana i capaç de reaccionar millor a les condicions difícils d’algunes anyades.

BLAU CEL. Vi jove de xarel·lo (localment anomenat cartoixà) i macabeu. És tan elegant i subtil que és un vi que no té por del pas del temps. És un vi fet amb calma. Fresc, amb olor de cítrics i un gust elegant i persistent. Ideal per a peix, marisc i amanides.
Descarregar fitxa producte (pdf)Descarregar fotografia (jpg)

BLAU MARÍ. Vi jove de garnatxa i cabernet sauvignon. Barreja de varietats d’origen local i importada, que resumeix perfectament el caràcter i l’estil mediterrani, una terra de mestissatge. Aromes i gust de fruita vermella i records d’herbes aromàtiques. Ideal per a coques, pasta i carn blanca.
Descarregar fitxa producte (pdf)Descarregar fotografia (jpg)

BLANC Vi Natural Blanc. Vi jove de xarel·lo (localment anomenat cartoixà). No hi afegim sulfits. Només raïm. Fermentació espontània i sense clarificar. Molt ric en aromes de fruita madura i notes d’evolució (experimenta una evolució diferent als vins convencionals, és un vi molt més ric i complex). Fantàstic sol o acompanyant arrossos de verdures, peixos al forn, pasta i carn blanca.
Descarregar fitxa producte (pdf)Descarregar fotografia (jpg)

BLANC Vi Natural Negre. Vi jove de cabernet sauvignon, garnatxa i xarel·lo (localment anomenat cartoixà). I prou. No hi afegim ni sulfits ni res més. Només raïm. Fermentació espontània i sense clarificar. Molt ric en aromes de fruita negra madura, espècies i notes d’evolució (experimenta una evolució diferent als vins convencionals, és un vi molt més ric i complex). Fantàstic sol o acompanyant coques, pasta i carns.

BLANC Vi Natural Espumós. Vi de segona fermentació en ampolla amb el Mètode Tradicional, elaborat amb xarel·lo (localment anomenat cartoixà). No hi afegim sulfits. Només raïm i llevats i sucres per la segona fermentació. La primera la fa de forma espontània. No fem degollat després de la segona fermentació. Per tan aquest espumós no perd amb l’envelliment sinó que millora. El posem al mercat amb un mínim de 15 mesos de criança i té un pòsit molt lleuger. La bombolla és molt fina i elegant, integrada en el vi. Aromàticament és molt ric aromes de pastisseria (experimenta una evolució diferent als vins convencionals, és un vi més ric i complex). Fantàstic sol o acompanyant arrossos, suquets, calderetes i tota mena de formatges.