Petxina Wines | Entremaliat
21235
page-template-default,page,page-id-21235,page-child,parent-pageid-21156,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

VINS PETXINA

ENTREMALIAT

Aquest projecte el fem conjuntament amb la Cooperativa de Gandesa, a la Terra Alta.

TERRA ALTA JOVE

L’Entremaliat és un vi de la Terra Alta jove. Un estil de vins molt popular des de fa moltíssims anys. Tot i que a la Terra Alta actualment es van fent monovarietals i vins de criança, nosaltres reivindiquem el seu vi jove molt aromàtic i amb força. L’hem posat al dia perquè encaixi amb el paladar i la gastronomia actual. Llarga vida al vi jove de la Terra Alta!

TERRA ALTA: ‘VENT DE DALT’ I AMPLITUD TÈRMICA

Les vinyes estan situades a Gandesa, la capital de la Terra Alta. La comarca s’eleva uns centenars de metres per sobre l’Ebre. El cerç (o ‘vent de dalt’) entra per l’Aragó fent baixar la humitat. Quan bufa val més quedar-se a recer. En canvi la vinya se’n beneficia ja que, exposada al vent, es manté més sana.

EL CELLER MODERNISTA, UNA ICONA

L’edifici històric de la cooperativa és una joia modernista construïda per l’arquitecte Cèsar Martinell el 1919. Actualment el vi es fa a la instal•lació més moderna de l’edifici del costat. Modernitat, tradició i enginy per aprofitar les capacitats del raïm de la Terra Alta i donar equilibri a la seva força.

HOMENATGE A LA GARNATXA

La Terra Alta és una de les set DO històriques de Catalunya. A la comarca el paisatge està dominat per la vinya i, entre totes les varietats, en destaca la garnatxa (blanca i negra). A la garnatxa, una varietat juganera i aromàtica, li agrada estar acompanyada. El macabeu i el samsó (o carinyena) l’ajudaran a tenir una millor estructura i estabilitat.

ENTREMALIAT BLANC. Garnatxa blanca, macabeu i muscat. Molt aromàtic. Olors de fruita i flors i un gust refrescant i ample. Ideal per a amanides, entrants amb formatge i sopes fresques.
Descarregar fitxa producte (pdf)Descarregar fotografia (jpg)

ENTREMALIAT ROSAT. Garnatxa negra i sirà. Molt aromàtic. Olors de fruita i flors i un cos sedós. Ideal per pasta, arròs, coques i pizzes.
Descarregar fitxa producte (pdf)Descarregar fotografia (jpg)

ENTREMALIAT NEGRE. Garnatxa negra, samsó (carinyena), ull de llebre, cabernet sauvignon i sirà. Clars aromes de fruits vermells madurs. El seu gust confirma el nas i el notem vigorós i ample. Es pot consumir molt bé durant els següents 2 anys al seu embotellament. Ideal per combinar amb embotits i carns.
Descarregar fitxa producte (pdf)Descarregar fotografia (jpg)