Petxina Wines | Garrí
21185
page-template-default,page,page-id-21185,page-child,parent-pageid-21156,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

VINS PETXINA

GARRÍ

Aquest projecte el fem conjuntament amb el Celler Rosa Maria Torres de Sarral, a la Conca de Barberà.

VI NOVELL, L’HISTÒRIC VI DE TEMPORADA

El Vi Novell és el primer de la seva anyada. El primer que es pot comercialitzar un cop el raïm ha fermentat i s’han s’ha estabilitzat i filtrat. Després del novell, a partir del desembre o gener, ja començaran a aparèixer els primers vins joves. És un vi menys estructurat que els altres perquè no s’ha deixat reposar, però aconsegueix mantenir molt més fresc i viu el record del raïm i la fruita. Té una evolució més ràpida, com tots els productes frescos. És un vi de temporada, que només es pot tenir a finals de tardor. I és que els ceps només fan raïm un cop a l’any.

GARRÍ VIOGNIER I GARRÍ SIRÀ, VINS D’HERÈNCIA INDIANA

El Garrí blanc el fem amb el primer “viognier” plantat a Catalunya. El fundador del celler és fill d’un “indiano” i, amb la mentalitat oberta que els caracteritza va importar varietats noves per aconseguir vins de qualitat internacional. Mantenim el seu esperit i fem vins monovarietals de varietats poc conegudes a Catalunya com la “viognier” i la sirà.

VINS DE LA CONCA DE BARBERÀ, AMB CARÀCTER PROPI

La Conca que forma el riu Francolí i els seus afluents a la part alta, té muntanyes a totes bandes que l’aïllen climàticament. Hiverns freds i estius calorosos, però amb una influència mediterrània important per la proximitat del mar. La marinada es canalitza pel riu i afecta tota la conca. Vinyes situades entre 300 i 650 metres d’alçada en terres argilencs i de ribera.

GARRÍ NOVELL. Elaborat amb sirà, és el primer vi de la seva anyada i és un vi de temporada. Més jove que els vins joves. Fresc, amb olor de fruita vermella i negra fresca i un gust honest i fresc. Ideal per a tapes, coques de recapte, pasta i carns a la graella.
Descarregar fitxa producte 2017 (pdf)Descarregar fitxa producte (pdf)Descarregar fotografia (jpg)

GARRÍ VIOGNIER. Un vi que ens recorda que el celler el va crear una família d’indianos. Mentalitat oberta i moltes ganes d’aportar coses noves. El vi és elegant i fresc, però amb un bon cos. L’acidesa ben marcada deixa pas a aromes tropicals i d’espècies. Fantàstic sol, perfecte acompanyat.
Descarregar fitxa producte (pdf)Descarregar fotografia (jpg)

GARRÍ SIRÀ. De sirà com el vi novell, però treballat com un vi jove i una part amb una lleugera criança amb fusta. Per comparar i entendre què és un vi novell i què aporta la varietat sirà. Aromes i gust de fruita del bosc i espècies. El lleuger pas per bota li aporta cos i complexitat, però sempre en un segon pla, deixant que el protagonisme el tingui la varietat.
Descarregar fitxa producte (pdf)Descarregar fotografia (jpg)